Gewoon een stel werkende kerels met een gezin en een sociaal leven. Niets vreemds, geen drugs, minder alcohol en met veel gezonde humor.

The Bandguys

Bio of Siebrand van der Wal

Siebrand groeide op in een klein dorpje net boven de stad Groningen. Hij begon op 9-jarige leeftijd met muziek maken. Hij leerde het orgel bespelen tot hij 11 was en hij mocht daarmee stoppen van zijn ouders die dit nogal niet sexy-achtige instrument bespeelden.

Kreeg zijn eerste gitaar op 14-jarige leeftijd. Speelde in zijn eerste band tijdens de jaren 90. Zwaar beïnvloed door de blues en de grunge. Altijd tikkend, proberen de beat van zijn leven vinden. Bijna 39, maar ziet er uit als 24. (eigen interpretatie)  Vader van 3, liefhebbende echtgenoot van 1 en geen fans. Tot nu....

RSTECPT.

Bio of Gertjan van Klinken

Speelt: gitaar en af ​​en toe een achtergrondkoor

Eerste band: Reptile (1997)

Eerste EP: Reptile - Camouflage (1997)

Laatste album: Van Klinken - In Vacant Frequencies (2015)

Trivia: gitaarleraar, trotse vader van 2, allround muziekliefhebber maar vooral een enorme SRV-fan (de man was gewoon fenomenaal !!), gefascineerd door het leven en al zijn mysteries & ALTIJD in "songwrite-modus";)

Bio van Marc Roelaarts

De 1 na oudste in WOR. Trotse vader van zoon Vince en dochter Lizzy.
Speelt: drums, gitaar, basgitaar & keyboard en doet de vocals.
In het dagelijks leven muziek agoog in instellingen.
Reist ook door het land als Troubadour en met Zangduo MaJa

Bio van Ferdinand Donker

Ferdinand groeide op in het midden van het land is getrouwd met zijn Groningse vlam en ze hebben samen een zoon. In 2017 heeft het gezin een rustig plekje gevonden in 't Ommeland.
Muziek is zijn lust en zijn leven. Het plezier van muziek maken met anderen is van zijn gezicht af te lezen. Beïnvloed door de muzieksmaak van zijn ouders (symphonische rock) was de liefde voor keyboards en synthesizers snel geboren. Het begon vroeger vooral met muziek maken in schoolbands waar de mooiste vriendschappen uit zijn ontstaan.
Naast het altijd gezellige coverwerk heeft Ferdinand in veel bands meegespeeld met eigen muziek. Hele mooie creatieve processen waar goede muziek uit komt, er is niets mooiers dan de ontwikkeling van eigen muziek met meerdere creatieve breinen bij elkaar.

Bio of Hans Rozema

Leeftijd: behoorlijk ouder dan de anderen

Pa van 2 en Opa van  5

Drums, Leadvocals en Producer.

Eerste band: ergens rond 1979

Vorige band: Phantom

Speelde en speel nog steeds met goede en fijne muzikanten (ik dank ze allemaal)